Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Γιορτάζει Τα 5 Χρόνια Του App Store Με Δωρεάν Εφαρμογές

iPhone 5 hands-on

Το App Store έχει την πέμπτη επέτειο του σύντομα και η Apple για να το γιορτάσει αυτό δίνει top paid εφαρμογές εντελώς δωρεάν στο App Store. Η Apple δεν έχει ακόμη κάνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις εφαρμογές που έγιναν δωρεάν, αλλά εδώ είναι η τρέχουσα λίστα:

Μερικές από αυτές τις εφαρμογές δεν ήταν ποτέ δωρεάν πριν, για αυτό είναι μεγάλη ευκαιρία να δείτε αυτή την προσφορά. Για παράδειγμα, το Traktor DJ μόνο του κοστίζει κανονικά περίπου 15€, για αυτό αξίζει να το δοκιμάσετε. Έτσι και αλλιώς τσάμπα είναι.

Περισσότερες εφαρμογές μπορεί να προστεθούν στον κατάλογο, απλά πρέπει να τις βρείτε. Αν έχετε βρει οποιεσδήποτε άλλες κορυφαίες εφαρμογές που είναι δωρεάν, ενημερώστε μας!

Μοιράσου το με τους φίλους σου: