Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Διατηρεί Τη Θέση Ως Η Κορυφαία Μάρκα Στον Κόσμο

Η ετήσια έρευνα BrandZ από το πρακτορείο ερευνών αγοράς Millward Brown ονόμασε την Apple κορυφαία μάρκα στο κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

BrandZ 2012

Η λίστα BrandZ αναφέρει ότι το εμπορικό σήμα της Apple για το 2012 είναι λίγο κάτω από τα $183 δισεκατομμύρια, που αντιπροσωπεύει το 19% από έτος-σε-έτος αύξηση.

Η Apple βρίσκονται στη κορυφή της λίστας των 10 καλύτερων, στην οποία μόνο οι Coca-Cola, McDonalds και Marlboro δεν είναι εταιρίες τηλεπικοινωνιών ή τεχνολογίας.

Άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές στο top 100 περιλαμβάνουν την Facebook, της οποίας η δημόσια εγγραφή φέτος βοήθησε να πηδήσει μέχρι και 16 θέσεις για να φθάσει στον αριθμό 19 στον κατάλογο, ενώ η αύξηση της αξίας του εμπορικού σήματος της έφτασε τα $33 δισεκατομμύρια.

Οι μόνοι άλλοι κατασκευαστές smartphone στον κατάλογο είναι η Samsung και η Sony, οι οποίοι κατατάσσονται 55η και 86η, αντίστοιχα. Ο πλήρης κατάλογος μπορεί να βρεθεί εδώ, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μελέτη BrandZ είναι σε αυτή τη σελίδα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: