Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Εξαγόρασε Την Εταιρία Εσωτερικής Πλοήγησης WifiSLAM

iOS 6 Apple Maps

Η Apple απέκτησε την εταιρία εσωτερικής πλοήγησης WifiSLAM. Η εταιρία του Cupertino πλήρωσε $20 εκατομμύρια στην δίχρονη νεοσύστατη εταιρία του Silicon Valley. Η εξαγορά έγινε γιατί όπως αποκαλύπτει το όνομά της, έχει αναπτύξει ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τα δίκτυα WiFi ενός κτίριου για να εντοπίσει τον χρήστη σε ακρίβεια 2,5-μέτρων. Το τι θέλει να κάνει η Apple πιστεύω είναι φανερό – να ενσωματώσει νέα χαρακτηριστικά στους χάρτες της για iOS τα οποία θα βοηθούν τους χρήστες να εντοπίζουν διάφορα μέσα σε κτίρια. Η Google έχει εδώ και καιρό ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό και το μήλο μάλλον ζήλεψε. Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάτι για τους Χάρτες, αλλά πιθανότατα θα δούμε πλοήγηση μέσα σε κτίρια από το iOS 8 και μετά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: