Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Επαληθεύει Ξανά Ότι Ετοιμάζει Το Ρολόι iWatch

Apple iWatch concept

Είναι γνωστό πως ανάμεσα στις συσκευές που ετοιμάζει η Apple για το άμεσο μέλλον βρίσκεται και ένα έξυπνο ρολόι που έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν, το iWatch. Με αυτό το ρολόι η Apple θα μπει στην αναδυόμενη αγορά της τεχνολογίας που φοριέται, όπως τα γυαλιά Google Glass ή άλλα smartwatch ρολόγια, και με αυτό θα πρέπει να αποδείξει ότι ξέρει να καινοτομεί ακόμα. Το iWatch λοιπόν με έμμεσο τρόπο το επαλήθευσε η εταιρία, αφού κατοχύρωσε την ονομασία (trademark) ‘iWatch’ στην Ιαπωνία, όπως δηλώνει το Bloomberg. Αυτή είναι η δεύτερη χώρα που κατοχυρώνει το trademark η Apple -πρώτη ήταν η Ρωσία- και αυτή η κίνηση υποδηλώνει ότι αυτό το προϊόν είναι αληθινό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: