Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Επανασχεδιάζει Το iTunes, Κλείνει Το Ping Και Δίνει Το iOS 6 GM

Μετά από 10 εκδόσεις, η Apple επανασχεδίασε το iTunes, ενώ παράλληλα έκλεισε το αποτυχημένο μουσικό κοινωνικό δίκτυό της που κανείς δεν ασχολούνταν αυτό, το Ping.

Το iTunes 11 πλέον διαθέτει βελτιωμένη αναζήτηση, ενώ υπάρχει και νέα σχεδίαση για ευκολότερη περιήγηση στα άλμπουμ. Προστέθηκε το Facebook Like κουμπί στο App Store, οι καλλιτέχνες να μπορούν να διαμοιράζονται φωτογραφίες με το κοινό και υπάρχει ένα νέα μενού που θα αγαπήσουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτό το πρόγραμμα που εμφανίζεται όπως οι ειδοποιήσεις στο Mountain Lion για αναπαραγωγή ή “κύλιση” μπροστά ή πίσω του τραγουδιού και εμφάνιση των τραγουδιών αν υπάρχει λίστα αναπαραγωγής.

Το νέο iTunes θα κυκλοφορήσει στα OS X και Windows από τον Οκτώβριο και μετά. Προς το παρών, θα κυκλοφορήσει το 10.7 για υποστήριξη του iOS 6.

Το Ping τώρα, απέτυχε και έκλεισε. Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν ένα μουσικό κοινωνικό δίκτυο που συνεργαζόταν με το Twitter και το iTunes Store και έτσι τα μέλη μπορούσαν να μάθουν για τελευταία νέα τραγουδιστών και να απαντήσουν στις δημοσιεύσεις τους, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει ένας απλός χρήστης. Επίσης, μπορούσαν να κάνουν Like ένα τραγούδι αν υπήρχε στο iTunes Store ή/και “ανακοίνωση” στο δίκτυο ότι ακούν ένα τάδε τραγούδι.

Η Apple δεν δέχεται από τώρα νέα μέλη, ενώ στο τέλος του μήνα η υπηρεσία θα μείνει στην ιστορία με τα αποτυχημένα κοινωνικά δίκτυα, καθώς θα τερματιστεί. Κανείς δεν θα στεναχωρηθεί για το κλείσιμο, αφού κανείς δεν έμπαινε…

Τέλος, το iOS 6 μπήκε στη τελική δοκιμαστική έκδοσή του, iOS 6 GM, και δόθηκε στους προγραμματιστές για να ετοιμάσουν τις εφαρμογές τους. Μαζί με αυτό δόθηκε και το Xcode 4.5 GM για υποστήριξη του iOS 6.

Πηγές: 1, 2, 3

Μοιράσου το με τους φίλους σου: