Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Θα Κλείσει Το iWork.com

Η Apple ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η υπηρεσία iWork.com του θα διακοπεί στις 31 Ιουλίου, μία υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα έγγραφά τους με άλλους.

Σύμφωνα με την εταιρία, από τις 31 Ιουλίου 2012, δεν θα μπορούμε να δημοσιεύουμε νέα έγγραφα στο iWork.com, από όποια iWork εφαρμογή στο Mac ή iOS συσκευή. Τα έγγραφα που είναι ήδη κοινόχρηστα στο iWork.com δεν θα είναι διαθέσιμα σε εμάς ή σε εκείνους που μοιράζονται, συμπληρώνουν στο site.

Με τη διακοπή του iWork.com, η εταιρία που εδρεύει στο Cupertino πιέζει τους χρήστες να μοιράζονται τα έγγραφα στη υπηρεσία iCloud.com αντίστοιχα.

Όσοι λοιπόν έχουν έγγραφα στο iWork.com πρέπει να τα κατεβάσουν και να ανεβάσουν στο iCloud ή άλλη παρόμοια υπηρεσία, προτού κλείσει και χαθούν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: