Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Κυκλοφορεί Το iOS 6.1.1 Για Το iPhone 4S Για Λύση Προβλημάτων Συνδεσιμότητας

iPhone 4S black cam TC

Η Apple κυκλοφόρησε μία μικρή ενημέρωση στο iOS 6.1 για να διορθώσει τυχόν προβλήματα στη συνδεσιμότητα που είχαν τα iPhone. Η έκδοση έχει τον αριθμό 6.1.1 και εμφανίστηκε αποκλειστικά σε χρήστες του 4S. Το ιστορικό αλλαγών αναφέρει ότι “διορθώνει ένα ζήτημα που θα μπορούσε να επηρεάσει απόδοση και αξιοπιστία δικτύων κινητής τηλεφωνίας για το iPhone 4S” και δεν γνωρίζουμε αν και τα υπόλοιπα iPhone ενημερωθούν. Το πρόβλημα ήταν ότι με τη κυκλοφορία του iOS 6.1 τα κινητά δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο ίντερνετ και έτσι η Vodafone έσπευσε για να ανακοινώσει στον κόσμο να μην αναβαθμίσει ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Όπως και να έχει τώρα υπάρχει η επιδιόρθωση στο πρόβλημα και καλό θα ήταν να περιμένετε όσοι έχετε κάνει jailbreak για να μην έχετε άλλα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: