Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Ξεκίνησε Τις Βελτιώσεις Στους Χάρτες Της

Η Apple ξεκίνησε να διορθώνει τους Χάρτες στο iOS 6, που έχουν μεγάλο πρόβλημα στο Flyover και ένα μικρότερο στις οδηγίες. Ευτυχώς για την διόρθωση των Χαρτών δεν απαιτείται ενημέρωση λογισμικού.

Οι βελτιώσεις αφορούν για αρχή διάφορα μέρη των Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Χονολουλού, Χαβάη και Λονδίνο όπου είχαν αναφερθεί προβλήματα με τη τρισδιάστατη αναπαράσταση. Το AppleInsider αναφέρει ότι ακόμα μερικοί χρήστες δεν θα δουν τους βελτιωμένους Χάρτες καθώς έχουν παραμείνει στη μνήμη οι παλιές εικόνες και τα δεδομένα. Επίσης, το iPhoneHellas αναφέρει ότι η περιβόητη διαδρομή Αθήνα-Ηράκλειο Κρήτης μέσω Τουρκίας διορθώθηκε. Ακολουθούν μερικές εικόνες.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: