Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η ASUS Ανακοινώνει Τα Ξεχωριστά VivoPC Και VivoMouse

Asus VivoPC-VivoMouse

Τον νέο της επιτραπέζιο υπολογιστή στα πρότυπα του Mac Mini παρουσίασε η Asus κατά την διάρκεια της έκθεσης Comptutex 2013. Ο υπολογιστής έχει την ονομασία VivoPC και είναι κατάλληλος για αναπαραγωγή ψηφιακών αρχείων και πολυμέσων, και συνοδεύεται από το VivoMouse ένα όλα-σε-ένα ποντίκι-ψηφιακό τηλεχειριστήριο.

Η Asus δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, και το μόνο σίγουρο είναι ότι φοράει Intel επεξεργαστή και έχει 6GB μνήμης RAM. Υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία WiFi a/b/g/n/ac και διαθέτει υποδοχή για SD κάρτα, έχει δύο θύρες USB 3.0, 4 θύρες USB 2.0, έξοδο για ακουστικά και HDMI. Επίσης έχει VGA υποδοχή για να συνδεθεί με την παλιά σας τηλεόραση.

Το ύψος του υπολογιστή είναι μόλις 56 χιλιοστά και διαστάσεις 8,3 x 11,7 ίντσες. Η τιμή του δεν έγινε γνωστή και η κυκλοφορία του αναμένεται από το 3ο τρίμηνο του 2013.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: