Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Asus Υιοθετεί Το Leap Στους Νέους Της Υπολογιστές

Leap

Είχαμε ακούσει πριν από καιρό για τη τεχνολογία Leap, όμως τώρα ήρθε η ώρα για την Asus να ανακοινώσει ότι θα συνεργαστούν με την εταιρία για να βάλουν την τεχνολογία στα PC τους.

Η τεχνολογία Leap αναγνωρίζει τη κίνηση των χεριών 200 φορές πιο έγκυρα από το Kinect της Microsoft και έχουν ήδη εγγραφεί 26,000 προγραμματιστές για να λάβουν τη συσκευή για ανάπτυξη λογισμικού. Παρακάτω είναι ένα βίντεο που δείχνει πως λειτουργεί. Η συνεργασία με την Asus θα επιτρέψει την ενσωμάτωση του Leap σε επιλεγμένα laptops και All-in-One PCs ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν ότι και στο βίντεο. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα δούμε τα πρώτα PC με Leap όμως είναι πιθανό να δούμε στη CES.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_d6KuiuteIA&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: