Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Διεξάγει Εκδήλωση Για Κάτι Καινούργιο, Έρχεται Υπηρεσία RSS;

Facebook New Event

Η Facebook ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις στο Τύπο για μία νέα εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 20 του μηνός. Η πρόσκληση αναφέρει πως υπάρχει μία μικρή ομάδα που δουλεύει επάνω σε μία μεγάλη ιδέα και συμπληρώνει πως όσοι πάνε εκεί θα πιουν καφέ και θα μάθουν για ένα νέο προϊόν που ετοιμάζει η εταιρία. Τι είναι όμως αυτό; Ίσως υπηρεσία RSS – χθες βγήκε η συγκεκριμένη φήμη καθώς κάποιος ανακάλυψε σε κώδικα του Facebook αναφορές σε RSS. Οπότε μπορεί να δούμε κάτι τέτοιο από τη FB για να αντικαταστήσει το Google Reader που θα κλείσει με το τέλος του μήνα. Επίσης μπορούμε να δούμε εξελίσσεις για το Graph Search που λανσαρίστηκε σε πολλούς χρήστες και τελευταία νέα για την νέα εμφάνιση του Facebook και του Facebook Home, του launcher για Android. Τι πιστεύετε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: