Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Διεξάγει Εκδήλωση Σχετικά Με Το Android, Οι Φήμες Για Κινητό Φουντώνουν Ξανά

Facebook Event

Η Facebook ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι την επόμενη Πέμπτη στον χώρο Bay Area θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με βασικό θέμα το Android. Τι θα είναι όμως; Θα είναι μια σημαντική αναβάθμιση της εφαρμογής για την πλατφόρμα του Android; Γιατί κακά τα ψέματα, οι χρήστες του δεν έχουν και την καλύτερη εμπειρία. Ή μήπως ένα κινητό βασισμένο στο Android και κατασκευασμένο από την HTC με την ονομασία Myst όπως φημολογείται; Οι τελευταίες ενέργειες του Facebook βασίζονται στο Graph Search και στο News Feed, όμως έχει ξεκαθαριστεί ότι η αγορά των κινητών είναι άμεση προτεραιότητα για την εταιρία το 2013. Αν τελικά αφορά κάποιο νέο κινητό, τότε ελπίζουμε να είναι κάτι καλύτερο απο το προηγούμενο Facebook κινητό, το ChaCha της HTC με QWERTY πληκτρολόγιο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: