Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Facebook Θα Ανακοινώσει Δικό Της Λειτουργικό Για Κινητά, Η HTC Το Κινητό;

HTC Facebook Phone

Η Facebook σκοπεύει να ανακοινώσει το δικό της κινητό σε συνεργασία με την HTC την ερχόμενη Πέμπτη και έχουμε καινούργιες πληροφορίες.

Το κινητό θα τρέχει ένα νέο λειτουργικού συστημα που έχει αναπτύξει η εταιρία πίσω από το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο βασισμένο στο Android. Αυτό θα λέγεται Facebook Home. Η συσκευή που φημολογείται πως θα μοιάζει λίγο πολύ με το iPhone θα ενσωματώνει εφαρμογές του Facebook και θα έχει ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Ήδη η HTC και η Facebook είναι σε συζητήσεις με τους παρόχους στην Αμερική για το λανσάρισμα της συσκευής.

Όλα αυτά είναι βασισμένα σε διάφορες διαρροές. Ακόμα δεν έχουμε δει τη συσκευή και ούτε είχε ακουστεί μέχρι τώρα η φήμη για Facebook λειτουργικό. Πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι ο CEO της Facebook είχε αρνηθεί στο κινητό ότι φτιαχνουν δικό τους κινητό.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: