Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Foxconn Ανακοίνωσε Mini PCs Χωρίς Ανεμιστήρα

Η Foxconn αυτή την εβδομάδα αποκάλυψε δύο mini PCs που δεν χρησιμοποιούν ανεμιστήρα, και αυτό τα καθιστά 40% μικρότερα από τα συνηθισμένους PC πύργους.

Foxconn Fanless

Οι ονομασίες τους είναι AT-5300 και AT-5600. Το πρώτο χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Intel Dual Core Atom D2700 χρονισμένο στο 2.13GHz, ενώ το δεύτερο τον AMD Dual Core E450 1.65GHz APU.

Κάθε σύστημα είναι εξοπλισμένο επίσης με 1 x SO-DIMM υποδοχή (DDR3 μνήμη έως 4GB), 4 x USB 2.0 θύρες, 2 θύρες USB 3.0, 1 x SD / SDHC / MS / MS Pro / MMC card reader, και 1 x Gigabit LAN θύρα. Άλλα θύρες περιλαμβάνουν 1 x HDMI, 1 x VGA, καθώς και συνδεσιμότητα μέσω 802.11n Wi-Fi.

Τα δύο αυτά συστήματα έχουν διαστάσεις 19 x 13,5 x 3,8 εκ. και υποστηρίζουν το πρότυπο VESA για τοποθέτηση σε βάσεις. Θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα παγκοσμίως με λιγότερο από $200.

Foxconn Fanless

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: