Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Αφαιρεί 60,000 Εφαρμογές Από Το Play Store

Samsung GS3 Play Store

Είναι μία πικρή αλήθεια τόσο για τους καταναλωτές, τόσο και την για Google: το Play Store έχει πολλές φτωχές εφαρμογές που δεν αξίζει καν να τις δοκιμάσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η Google επέτρεψε πολλές από αυτές να δημοσιευτούν στο κατάστημά της, αλλά ευτυχώς φαίνεται ότι η εταιρία αρχίζει και αλλάζει γνώμη. Το Android 5.0 και το Play Store 4.0 θα ανακοινωθούν σε ένα μήνα, οπότε πρέπει να παραδώσουν κάτι καλό. Για αυτό αρχίζει και αφαιρεί τις συγκεκριμένες κακές εφαρμογές. Το Tech Crunch ανέφερε πως η Google αφαίρεσε 60,000 εφαρμογές από το Play που ανήκαν σε αυτή τη κατηγορία. Δεν γνωρίζουμε ποιες εφαρμογές είναι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μας λείψουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: