Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Δεν Ενδιαφέρεται Για Ανάπτυξη Εφαρμογών Σε Windows 8 και Windows Phone 8

Skype for Windows 8

Τα οικοσυστήματα των Windows 8 και Windows Phone 8 σιγά-σιγά αρχίζουν και αποκτούν κοινό και θαυμαστές, όμως μία εταιρία κολοσσός εκεί έξω δεν θέλει να συμμετέχει: η Google.

Αν πίστευες ότι η Google αυτό το καιρό δούλευε επάνω στην ανάπτυξη εφαρμογών, όπως Gmail ή Google Maps, τότε κάνεις λάθος, γιατί η εταιρία διευκρίνισε ξεκάθαρα ότι δεν την ενδιαφέρουν αυτές οι πλατφόρμες. Σύμφωνα με τον Clay Bavor, ο διευθυντής της Google για τα Google Apps, η Google θα επενδύσει χρόνο και πόρους για μία πλατφόρμα όπου υπάρχουν χρήστες, και οι χρήστες δεν έχουν Windows 8 ή Windows Phone 8.

Αν και αυτό δεν μπορεί να είναι μια μεγάλη υπόθεση για τα Windows 8, όπου μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της Google απλά μέσα από τον browser, όπως έχεις όλα αυτά τα χρόνια, όμως οι χρήστες των Windows Phone κινητών έχουν μία κακή εμπειρία όσον αφορά τις υπηρεσίες της Google.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: