Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google ετοιμάζει το δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; [Ενημερωμένο]

Είναι γνωστό ότι η Google επεκτείνει και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της για να είναι πανταχού παρών, και τώρα φαίνεται ότι η εταιρία φαίνεται ότι ετοιμάζεται για κάτι πολύ μεγάλο… το δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τη κάρτα SIM της Google, η οποία έκανε ήδη την εμφάνισή της στην Ισπανία, και προφανώς δοκιμάστηκε στο Nexus S. Στην οθόνη του κινητού φαίνεται ότι η συσκευή έχει συνδεθεί στο Google_ES, δηλαδή στο δίκτυο της Google στην Ισπανία.


Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το δίκτυο της Google, όπως για το ποιες χώρες θα το διαθέτουν ή αν συνεργαστεί με κάποια υπάρχουσα εταιρία τηλεφωνίας.

Ενημερωμένο: Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτός που ανέβασε τις φωτογραφίες είπε ότι είναι ψεύτικες.

Πηγή: Geeky Gadgets

Μοιράσου το με τους φίλους σου: