Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Θα Διεξάγει Εκδήλωση Για Τα Nexus Και Το Android

Γεμάτος αυτός ο μήνας με σημαντικές εκδηλώσεις. Η Apple για να ανακοινώσει το iPad mini, η Microsoft για τα Windows 8 και Windows Phone 8, και τώρα η Google.

Η Google έστειλε τις προσκλήσεις στο Τύπο για το event που θα διεξάγει στις 29 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα με τη Microsoft που θα παρουσιάζει τη τελική έκδοση του Windows Phone 8 και άλλες πληροφορίες για αυτό.

Το event ονομάζεται “the playground is open”, ένα σλόγκαν που δόθηκε για το Nexus 7 και έτσι ίσως ανακοινώσουν το Nexus tablet με 32GB και τη φθηνότερη έκδοση του στα 99€ που ακούγεται εδώ και καιρό. Ακόμη, σύμφωνα με τις φήμες θα μιλήσουν και για το νέο Android 4.2 και το νέο Nexus smartphone από την LG ή/και από άλλες εταιρίες.

Ακόμα δεν είμαστε σίγουροι γιατί το τι θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη (όπου και θα πραγματοποιηθεί), αλλά θα το μάθουμε μετά τις 19:00 που θα ξεκινήσει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: