Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Θα Διορθώσει Ένα Πρόβλημα Στο Android… Μετά Από 2.5 Χρόνια

Ένα πρόβλημα σε λογισμικό μπορεί να θέλει λίγο καιρό να διορθωθεί, όμως η Google το παράκανε, αφού πρόκειται να το διορθώσει μετά από 2.5 χρόνια! Πρόκειται για το bug που βρίσκεται στο Android από την έκδοση 2.1 και το οποίο αποτρέπει την εύρεση των hostname σε ορισμένα δίκτυα Wi-Fi χωρίς τη χρήση του πλήρους domain.

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσημα ότι θα διορθώσει αυτό το bug 2 χρόνια, 6 μήνες και 23 ημέρες μετά την πρώτη του αναφορά στις 29 Απριλίου του 2010. Η Google εξήγησε ότι η επόμενη αναβάθμιση μετά το Android 4.2 θα φέρει την επιδιόρθωση και ισχυρίζεται ότι ένα μείγμα από «προτεραιότητες και πόροι» εμπόδισε την ομάδα από τη τακτοποίηση των πραγμάτων μεταξύ Android 2.1 και τώρα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: