Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Google Κυκλοφόρησε Εφαρμογή Για Το YouTube Στο iOS

Ενώ οι χρήστες και μελλοντικοί χρήστες Windows Phone κινητών χαίρονται για το Instagram, η Google κυκλοφόρησε την δική της εφαρμογή για το YouTube στα iPhone και iPod touch.

Πρόσφατα η Apple αφαίρεσε για διάφορους λόγους την εφαρμογή που είχε σχεδιάσει για το YouTube από το iOS 6 και έτσι οι χρήστες έπρεπε να μπαίνουν στη δημοφιλές υπηρεσία από το Safari μόνο. Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον, αφού η Google κυκλοφόρησε τη δική της εφαρμογή.

Η εφαρμογή φυσικά είναι δωρεάν και απευθύνεται στους iPhone και iPod touch χρήστες. Η εταιρία βεβαίωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για το iPad. Μπορείς να τη κατεβάσεις από εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: