Η Google Μπλοκάρει Ξανά Το YouTube για Windows Phone Και Η Microsoft Την Κατηγορεί

Διαθέσιμη Ξανά Η Επίσημη Εφαρμογή Του YouTube Για Windows Phone 8

Youtube For Windows Phone

Ορίστε πως έχει η ιστορία. Η Microsoft τον Μάιο κυκλοφόρησε μια YouTube εφαρμογή για Windows Phone χωρίς την άδεια της Google και έτσι ο ιντερνετικός κολοσσός διατάζει την απόσυρσή της μέσω ενός γράμματος γιατί δεν πληρούσε τους όρους της (δεν εμφάνιζε τις διαφημίσεις). Έτσι οι δύο εταιρίες έκατσαν και έκαναν μία εφαρμογή από κοινού και χθες μάθαμε ότι η Microsoft κυκλοφόρησε ξανά τη νέα εφαρμογή.

Η νέα εφαρμογή έπρεπε να πληροί όλους τους όρους μιας και την ανέπτυξαν μαζί, σωστά; Όχι για τη Google. Η Google λέει ότι αυτό το νέο app παραβιάζει επίσης τους όρους της υπηρεσίας. Η εταιρία λέει ότι η Microsoft δεν έκανε τις απαραίτητες ενημερώσεις στον browser για να παρέχει τη πλήρη εμπειρία. Μάλιστα οι χρήστες παραπονούνται για άγνωστα προβλήματα μέσα στην εφαρμογή.

Τώρα, o εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής για την επίλυση των διαφορών, David Howard, γράφει σε ένα blog ότι η Google «κατασκευάζει» λόγους αναστολής της εφαρμογής, έτσι ώστε οι χρήστες του Windows Phone να μην έχουν την ίδια εμπειρία YouTube που μπορούν να πάρουν από τα iOS και Android, όπου η ίδια η Google γράφει τις εφαρμογές.

Είναι όντως πραγματικά προβλήματα αυτά που αναφέρει η Google ή απλά δεν θέλει να δει ανάπτυξη στα ‘παράθυρα’ και ταλαιπωρεί τους χρήστες ώστε να στραφούν στα Android;

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.