Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ] Η Google Μπλοκάρει Τη Πρόσβαση Στους Χάρτες Της Στο Windows Phone

Google Maps updated with synchronized search history

Και ενώ οι Χάρτες της Google μπαίνουν σε αυτοκίνητα, οι χρήστες Windows Phone κινητών δεν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση! Και αυτό οφείλεται στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ Microsoft και Google.

Οι χρήστες που προτιμούν τους Χάρτες της Google και έμπαιναν μέχρι τώρα μέσω της διεύθυνσης maps.google.com πλέον δεν έχουν τη δυνατότητα, αφού μόλις ανινχεύσει η σελίδα ότι το λειτουργικό είναι Windows Phone 7.5 ή 8 κάνει αυτόματα ανακατεύθυνση στη κεντρική σελίδα αναζήτησης της Google για κινητά. Παραδόξεως αν μπεις από το maps.google.co.uk θα ανοίξει κανονικά τη σελίδα των Χαρτών.

Αυτός ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ αυτών των δύο κολοσσών στη Πληροφορική δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει, αλλά αν συνεχιστεί αυτό, οι χρήστες των Windows Phone θα έχουν μία πολύ κακή εμπειρία από το λειτουργικό και τη Google. Αν συνεχιστεί, καλό είναι η Microsoft να αφαιρέσει όλες τις εφαρμογές της από το Google Play.

Ενημέρωση: Τελικά η Google το ενεργοποίησε ξανά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: