Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HP Ανακοίνωσε Τα Νέα Pavilion Laptops Με Windows 8

HP Pavilion TouchSmart Sleekbook

Η HP ανακοίνωσε το νέο HP Pavilion TouchSmart Sleekbook με οθόνη αφής και Windows 8, καθώς και το Sleekbook χωρίς οθόνη αφής. Και δύο υπολογιστές έχουν full HD 15.6-ιντσών οθόνη (1366 x 768), μόνο που στο TouchSmart είναι αφής και υποστηρίζει όλες τις χειρονομίες των Windows 8, και στο Sleekbook δεν είναι αφής.

Στα χαρακτηριστικά για το TouchSmart έχουμε AMD A8 επεξεργαστή, 6GB μνήμη RAM, 750GB HDD δίσκο και πάχος 23 χιλιοστά, ενώ στο Sleekbook έχουμε AMD A6, 4GB RAM, 500GB HDD δίσκο και 21 χιλιοστά πάχος. Στη συνδεσιμότητα βρίσκουμε και στα 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, HDMI, Ethernet RJ-45 και στο λογισμικά πέρα από τα Windows τα προγράμματα της εταιρίας HP CoolSense, HP ProtectSmart και HP Connected.

Οι υπολογιστές θα κυκλοφορήσουν μέσα στο μήνα με τιμές $649.99 για το TouchSmart Sleekbook και $479.99 για το Sleekbook.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: