Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HP Κυκλοφόρησε Το Ανοιχτού Κώδικα ΛΣ webOS 1.0, Ήδη Μπήκε Στο Galaxy Nexus

Το Ιανουάριο η HP υποσχέθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το webOS τον Σεπτέμβριο, ως ανοιχτού κώδικα λειτουργικό σύστημα, και κράτησε την υπόσχεσή της.

Το webOS 1.0 δημιουργήθηκε για να μπορεί να το πάρει ο καθένας, να το κάνει ό,τι θέλει και να το βάλει όπου θέλει. Μπορεί ένας προγραμματιστής να το αναπτύξει και να φτιάξει προγράμματα για αυτό, ή και να το βάλει σε υπάρχοντα smartphones και συσκευές, όπως στο δεύτερο βίντεο πιο κάτω.

Ο Bill Veghte, αντιπρόεδρος της HP, ανέφερε ότι στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργήσουν μία open-source κοινότητα για τη δημιουργία web εφαρμογών με χρήση σε smartphones, tablets, υπολογιστές και επαγγελματικά συστήματα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Sy_MWog3ltw&w=600&h=338]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=BcRbwBfp0bA&w=600&h=450]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: