Η HTC Ανακοίνωσε Τα One X+ Και Sense 4+, Αναβάθμιση Στα One X/One S Σύντομα

Η HTC ανακοίνωσε τη βελτιωμένη έκδοση του One X σήμερα, που τρέχει το Android 4.1 και Sense 4+ ‘από το κουτί’, ενώ τα One X και One S θα αναβαθμιστούν στο 4.1 μέσα στο μήνα.

Το HTC One X+ είναι μία μικρή βελτίωση του γνωστού One X με περισσότερη ταχύτητα, χωρητικότητα και μπαταρία, ενώ παράλληλα υπάρχει ένας παρόμοιος σχεδιασμός. Θα έρθει με το Android 4.1 Jelly Bean πριν το τέλος του 2012 (με άγνωστη τιμή) και το νέο Sense 4+, το οποίο φέρνει βελτιώσεις στο γραφικό περιβάλλον.

Το HTC Sense 4+ UI φέρνει τη νέα λειτουργία “HTC Get Started” για προσαρμογή του κινητού στις ανάγκες του χρήστη όταν το ανοίγει για πρώτη, και οι υπόλοιπες είναι για φωτογραφίες. Το “Self Portrait” mode βοηθάει στο να τραβήξουμε φωτογραφίες του εαυτού μας εντοπίζοντας το πρόσωπό μας ενώ παράλληλα κάνει μερικές ανεπαίσθητες διορθώσεις στο δέρμα και τα μάτια. Το “Sightseeing” όταν ενεργοποιηθεί απενεργοποιεί την οθόνη κλειδώματος και όταν πατάμε το κουμπί ενεργοποίησης ανοίγει τη κάμερα, και τέλος στο “Gallery” εμφανίζονται περισσότερες εικόνες. Αυτό, μαζί με το Android 4.1, τα One S και X θα το λάβουν με αναβάθμιση μέσα στο μήνα.

Χαρακτηριστικά

Λογισμικό: Android 4.1 Jelly Bean, HTC Sense 4+ UI, Δώρο 25GB στο Dropbox
Οθόνη: 4.7 ίντσες, HD ανάλυση, Super LCD 2, Gorilla Glass 2
Επεξεργαστής: τετραπύρηνος στα 1.7GHz (Nvidia Tegra 3)
Μνήμη RAM: 1GB
Κάμερα: 8 Megapixel, 1080p βίντεο, BSI, φακός 28mm F2.0, αυτόματη εστίαση, LED flash
Εμπρόσθια κάμερα: 2 Megapixel, 720p βίντεο
Αποθηκευτικός χώρος: 32GB/64GB
Λοιπά: 2G/3G, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, NFC, microSD (έως 32GB), microUSB, υποδοχή για jack 3.5 χλστ, PlayStation Certified, γυροσκόπιο, ψηφιακή πυξίδα, DLNA
Μπαταρία: 2100mAh
Διαστάσεις: 134.36 x 69.9 x 8.9 χιλιοστά
Βάρος: 135 γραμμάρια

Πηγές: 1, 2, 3

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.