Η HTC Ανακοίνωσε Την Υποστήριξη Του Windows Phone 8

Η HTC ανακοίνωσε σε επίσημο Δελτίο Τύπου την υποστήριξη και την ανάπτυξη νέου Windows Phone κινητού με WP8!

Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής κινητών συσκευών που διακρίνονται για το design και την καινοτομία τους σε παγκόσμιο επίπεδο, επιβεβαίωσε σήμερα τη συνεχιζόμενη στήριξη της Microsoft ανακοινώνοντας την πρόθεσή της να υποστηρίξει τη νέα πλατφόρμα Windows Phone 8. Συνεχίζοντας μια μακρά συνεργασία που χρονολογείται από το 2000 και με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις τηλεφώνων, η HTC αναμένεται να διαθέσει στην αγορά τα πρώτα της Smartphones με το νέο Windows Phone 8 αργότερα φέτος.

Η HTC επενδύει στο Windows Phone περισσότερο από ποτέ άλλοτε και είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας τα πρώτα μας Smartphones με το νέο Windows Phone 8 αργότερα φέτος. Με το λανσάρισμα του Windows Phone το 2010, η Microsoft εισήγαγε ένα νέο ισχυρό κινητό οικοσύστημα που πρόσφερε μια εμπειρία μοναδική και ταυτόχρονα φιλική προς τον χρήστη.

δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation.

Η δυναμική που ανέπτυξε το Windows Phone από το λανσάρισμά του το 2010 ήταν μεγάλη, με 100.000 εφαρμογές διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στο Marketplace. Η HTC είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες μας και μαζί της μας ενώνει ο κοινός στόχος της ανθρωποκεντρικής καινοτομίας, κάτι που κάνει τη συνεργασία μας πολύ εύκολη. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα ενσωματώσει η HTC το Windows Phone 8 στην γκάμα των προϊόντων της.

δήλωσε ο Terry Myerson, Εταιρικός Αντιπρόεδρος για το Windows Phone στη Microsoft.

Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.