Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Δεν Λέει Όχι Στην Χρήση Του BlackBerry 10

Όταν μάθαμε ότι η RIM πρόκειται να δίνει άδειες για τη χρήση του BlackBerry 10 σε άλλες κατασκευάστριες εταιρίες, τότε αναρωτηθήκαμε ποια μπορεί να χρησιμοποιήσει το BlackBerry.

Η HTC σίγουρα θα μπορούσε να υιοθετήσει και αυτό το λειτουργικό σύστημα αφού ήδη χρησιμοποιεί το Android της Google και το Windows Phone της Microsoft. Και έτσι είναι. Το Mobile Today αποκάλυψε μία δήλωση του Graham Wheeler, ο Διευθυντής στην HTC Για Διαχείριση Προϊόντων στις Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, ο οποίος είπε:

I don’t have any knowledge but that is not to say we are not looking at it. But from my point of view we are not saying we are closed to a new operating system. We will review each one to make sure it’s the best for our customers.

Με λίγα λόγια ανάφερε ότι δεν είναι αντίθετοι στη χρήση ενός νέου λειτουργικού συστήματος. Θα αξιολογήσουν το BlackBerry 10 και άμα τους αρέσει θα το ενσωματώσουν στις μελλοντικές συσκευές τους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: