Η HTC Εγκαταλείπει Το Windows Phone;

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] HTC Windows Phone 8S: Μικρό και Καλό

HTC 8S - Στο χέρι

Η HTC έχει κάνει μία περίφημη δουλειά στα κινητά της με Windows Phone, όμως η μόνη ανταμοιβή που είχε ήταν τα Red Dot βραβεία σχεδιασμού. Η Nokia κατέχει το 80% της αγοράς των Windows Phone smartphone με τη σειρά Lumia και αυτό δύσκολα μπορεί να το αλλάξει η εταιρία της Ταϊβάν.

Μία νέα αναφορά της Digitimes από ανώνυμες πηγές του κλάδου ισχυρίζεται ότι η HTC θα αποχωρήσει από το οικοσύστημα της Microsoft λόγω στο υψηλό μερίδιο της Nokia, μιας και η HTC κατέχει μόλις το 5% παρόλο το HTC 8X που θεωρείται καλό κινητό και το 8S είναι ένα οικονομικό και όμορφο Windows Phone 8 smartphone.

Άμα γίνει αυτό η εταιρία θα δίνει τα πάντα για τις Android συσκευές της, όπως είναι το HTC One που πολλοί -συμπεριλαμβανομένου και εμένα- το θεωρούν το καλύτερο Android smartphone της αγοράς. Η HTC πρόκειται να κυκλοφορήσει το One Mini και να ανακοινώσει το One Max σύντομα. Και η προώθηση αυτών των κινητών θα γίνει με τη βοήθεια του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που παίζει τον Iron Man στις ομώνυμες ταινίες. Ας ελπίσουμε ότι τα σχέδιά της HTC για ένα HTC One με Windows Phone να μην ακυρωθούν.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.