Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Επαναφέρει Την Υπηρεσία Dashwire

HTC Dashwire

Θυμάσε την υπηρεσία Dashwire; Μάλλον όχι, αλλά ήταν μία υπηρεσία για να κάνει την ενεργοποίηση του κινητού σου πιο εύκολη. Η cloud υπηρεσία αποθήκευσης είχε σκοπό να κάνει τις ρυθμίσεις σου διαθέσιμες σε οποιαδήποτε συσκευή προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία χρήσης.

Έτσι η HTC αποφάσισε να αγοράσει την υπηρεσία και να την βάλει κατευθείαν στο ράφι. Η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη ξανά από την HTC και αυτό είναι ένα ευχάριστο νέο για την κοινότητα του Android. Η διάθεση της θα ικανοποιήσει αρκετά αυτούς που ενοχλούνται απο την διαδικασία εγκατάστασης, αφού πολλοί χρήστες θέλουν να ενεργοποιήσουν την συσκευή και να μην ασχολούνται με περιττά πράγματα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: