Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Σταματά Την Υποστήριξη Στο One S, Μένει Χωρίς Νέο Android Και Sense

HTC One S

Όταν αγοράζεις κινητό που ανήκει στη μεσαία κατηγορία ξέρεις πως κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο ότι η εταιρεία θα σταματήσει να δίνει αναβαθμίσεις για αυτό. Αυτό αποφάσισε να κάνει και η HTC με το One S με ανακοίνωση στον Τύπο, και έτσι το κινητό θα παραμείνει στην έκδοση Android 4.1.1 Jelly Bean. Όσοι είστε κάτοχοι του κινητού καλό θα ήταν να δείτε σε γνωστά φόρουμ πως να αναβαθμιστείτε στο νεότερο Sense 5 και στις τελευταίες εκδόσεις της Google ανεπίσημα με root και αλλαγή της ROM. Η κίνηση της HTC σίγουρα θα δυσαρεστήσει πολλούς κατόχους μιας και το One S είναι περσινό μοντέλο με αρκετά καλά χαρακτηριστικά.

We can confirm that the HTC One S will not receive further Android OS updates and will remain on the current version of Android and HTC Sense. We realize this news will be met with disappointment by some, but our customers should feel confident that we have designed the HTC One S to be optimized with our amazing camera and audio experiences.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: