Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η HTC Τα Βάζει Με Κοινότητες Προγραμματιστών, Κλείνει Sites Με ROM

HTC One X logo

Η HTC έκανε ένα καλό ξεκίνημα με τα Droid DNA και Butterfly, καθώς και με το επερχόμενο M7, αλλά με τις κινήσεις της φαίνεται ότι θα χάσει τους οπαδούς της. Η Ταϊβανέζικη εταιρία πήρε στο κυνήγι όλα τα sites που διανέμουν λογισμικό για τις συσκευής της. Το μεγαλύτερο πλήγμα είναι το HTCRuu.com, του οποίου ο ιδιοκτήτης κλήθηκε από τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας για να διαγράψει όλα τα RUU και τις custom ROM που ανέβασε. Επιπλέον, το domain το απέκτησε η HTC. Ο λόγος; Για τα πνευματικά δικαιώματα του λογοτύπου της HTC στο site και ότι οι ROM -όπως δηλώνει η εταιρία- μπορούν να βλάψουν τη συσκευή του χρήστη. Τώρα που γίνεται όλο αυτό, επιθυμείς να αγοράσεις ένα HTC Android smartphone στο μέλλον;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: