Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Intel Ανακοίνωσε Την Επόμενη Γενιά Του Thunderbolt

Next Generation Intel Thunderbolt

Η Intel την επόμενη γενιά του Intel Thunderbolt, με τη σημαντικότερη βελτίωση να επιτυγχάνεται στη ταχύτητα, φτάνοντας την αμφίδρομη μεταφορά στα 20Gbps! Εκτός από αυτό, το Thunderbolt τώρα υποστηρίζει και μεταφορά και προβολή βίντεο σε 4K, και επιπλέον υποστηρίζει τη τωρινή τεχνολογία του Thunderbolt ώστε να μην χρειάζεται να αγοράζεις νέα καλούδια που ως γνωστόν κοστίζει ακριβά. Η κωδική ονομασία αυτού είναι ‘Falcon Ridge’ και θα το δούμε στην αγορά από το 2014. Που χρησιμεύει αυτό όμως; Τώρα θα μπορεί η Apple να χρησιμοποιήσει αυτή τη νέα τεχνολογία για να φτιάξει τις πρώτες Retina οθόνες για τα Mac με ανάλυση 3840×2160 που θα συνδέεται με τους υπολογιστές με Thunderbolt καλώδιο. Σίγουρα ακούγεται ωραίο, όμως το θέμα είναι η αρκετά υψηλή τιμή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: