Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Intel Αποκάλυψε Τη Νέα Σειρά Δίσκων SSD DC S3700

Η Intel αποκάλυψε τη νέα σειρά SSD δίσκων υψηλών επιδόσεων. Ονομάζεται SSD DC S3700 και θα χρησιμοποιηθούν σε μεγάλα κέντρα δεδομένων, HPCs, και cloud-computing εφαρμογές.

Οι δίσκοι στη σειρά Intel SSD DC S3700 θα διατίθενται σε χωρητικότητες 100GB, 200GB, 400GB, και 800GB. Η επίδοσή τους βαθμολογείται με ταχύτητα έως 75,000 IOPS για 4 kB τυχαία απόδοση ανάγνωσης και 36,000 IOPS για 4 kB εγγραφή. Η Intel υπόσχεται ότι η τυπική διαδοχική καθυστέρηση εγγραφής είναι 65 μs.

Οι SSD χρησιμοποιούν επιτάχυνση στην απόδοση αποθήκευσης για να παρέχουν παράλληλη πολυνηματική που επιτρέπει να κρατήσει πολλούς πυρήνες της CPU πιο ενεργούς. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθάει στη μείωση του χρόνου απόκρισης για μια καλύτερη εμπειρία στο τελικό χρήστη.

Οι δίσκοι διαθέτουν επίσης κρυπτογράφηση 256-bit AES, και επιπρόσθετη μνήμη flash που χρησιμοποιείται για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας απώλειας δεδομένων. Η ενέργεια που καταναλώνουν είναι 6 W όταν είναι ενεργοί και 650 mW όταν είναι ανενεργοί. Οι τιμές ξεκινάνε από τα $235 και καταλήγουν στα $1880 σε 1000 μοναδιαίες ποσότητες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: