Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Intel Ετοιμάζει Android Notebook Με 200 Δολάρια

Android

Τον καλύτερο τρόπο για να κάνει ελκυστικά τα notebook της βρήκε η Intel, και δεν είναι άλλος από την τιμή τους. Το κόστος τους λοιπόν θα είναι 200 δολάρια και θα χρησιμοποιούν τους Atom επεξεργαστές της ίδιας εταιρίας, όπως δήλωσε στο CNET ο υπεύθυνος παραγωγής της εταιρείας. Το λειτουργικό που θα τρέχουν είναι αυτό της Google για κινητά, το Android, και αν έχετε την απορία γιατί δεν διάλεξαν τα Windows 8 που με το UI τους θα ήταν ιδανικό για τα συγκεκριμένα notebook, αυτό δεν είναι άλλο από το κόστος. Το Android είναι ανοιχτού κώδικα και έτσι είναι ελεύθερο προς χρήση από τον καθένα. Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε να σας πούμε κάτι, αλλά μόλις έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: