Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Japan Display Κατασκεύασε Οθόνη Με Ανάλυση 651ppi

Μπορεί να εντυπωσιαζόμαστε από τα 330ppi του Nexus 10, όμως η τεχνολογία δεν σταματάει εκεί. Η Japan Display των Sony, Hitachi και Toshiba παρουσίασε την πρώτη οθόνη με 651ppi!

Η οθόνη της Japan Display με ανάλυση 651ppi είναι ένα πρωτότυπο ακόμα, οπότε θα αργήσουμε να τη δούμε στην αγορά σύντομα. Πρόκειται για μία οθόνη 2.3 ιντσών με ανάλυση που φτάνει τα 1280 x 800 pixels, δύο φορές μεγαλύτερη από αυτή που μπορεί να διακρίνει το γυμνό ανθρώπινο μάτι (περίπου 300ppi)!

Με αυτή την διαγώνιο όμως, την κάνει ανίκανη να ενσωματωθεί σε κάποια συσκευή, γιατί θα είναι πολύ μικρό για smartphone και αν μπει σε κάποιο άλλο feature phone (τα ‘απλά’ κινητά με πληκτρολόγιο) δεν θα έχει ουσία. Βέβαια είναι η αρχή για την ανάπτυξη μεγαλύτερων οθονών με τόσα ppi. Μέχρι να βγουν αυτές οι συσκευές, μπορείς να δεις τη πρώτη παρουσίαση στο βίντεο:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CuBevxQG6eo]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: