Η Lady Gaga Λάνσαρε Το Δικό Της Κοινωνικό Δίκτυο

Η Lady Gaga με 25 εκατ. followers στο Twitter και όλους τόσους στο Facebook σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να φτιάξει το δικό της κοινωνικό δίκτυο… και το έκανε.

Προφίλ στο Little Monsters

Ναι, σωστά διάβασες. Η Lady Gaga λάνσαρε το κοινωνικό δίκτυό της που ονομάζει Little Monsters, το ψευδώνυμο που έχει δώσει στους fans της.

Το Little Monsters είναι ένα ωραίο site για τους θαυμαστές της τραγουδίστριας, όπου όσοι εγγραφούν μπορούν να ανταλλάξουν μηνύματα μεταξύ τους, να μιλήσουν σε chatroom και να διαβάσουν τα τελευταία νέα της. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 100.000 χρήστες, αλλά για να συνδεθείς και εσύ πρέπει να έχεις πρόσκληση και να περάσεις πρώτα από μία διαδικασία που θα πρέπει να απαντήσεις πότε άκουσες το “Mother Monster” και άλλες σχετικές ερωτήσεις.

Ο ιστότοπος φτιάχτηκε από την Backplane, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον manager της, στην οποία δουλεύουν πρώην εργαζόμενοι από τη Google και τη Facebook. Η Backplane όμως δεν περιορίζεται μόνο στην Lady Gaga. Σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει κοινωνικά δίκτυα για άλλες διασημότητες, πηγαίνοντας έτσι τα φαν κλαμπ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Εξάλλου, γιατί να βασίζεσαι σε ένα site τρίτων, όπως το Facebook, όταν μπορείς να δημιουργήσεις ένα για τον εαυτό σου, σωστά;

Άμα είσαι Lady Gaga fan, συγνώμη, Little Monster, πήγαινε στο site, άφησε το email σου με τις ελπίδες ότι θα σου στείλουν πρόσκληση.

Πηγή

Σχετικά νέα

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.