Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Lady Gaga Λάνσαρε Το Δικό Της Κοινωνικό Δίκτυο

Η Lady Gaga με 25 εκατ. followers στο Twitter και όλους τόσους στο Facebook σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να φτιάξει το δικό της κοινωνικό δίκτυο… και το έκανε.

Προφίλ στο Little Monsters

Ναι, σωστά διάβασες. Η Lady Gaga λάνσαρε το κοινωνικό δίκτυό της που ονομάζει Little Monsters, το ψευδώνυμο που έχει δώσει στους fans της.

Το Little Monsters είναι ένα ωραίο site για τους θαυμαστές της τραγουδίστριας, όπου όσοι εγγραφούν μπορούν να ανταλλάξουν μηνύματα μεταξύ τους, να μιλήσουν σε chatroom και να διαβάσουν τα τελευταία νέα της. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 100.000 χρήστες, αλλά για να συνδεθείς και εσύ πρέπει να έχεις πρόσκληση και να περάσεις πρώτα από μία διαδικασία που θα πρέπει να απαντήσεις πότε άκουσες το “Mother Monster” και άλλες σχετικές ερωτήσεις.

Ο ιστότοπος φτιάχτηκε από την Backplane, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον manager της, στην οποία δουλεύουν πρώην εργαζόμενοι από τη Google και τη Facebook. Η Backplane όμως δεν περιορίζεται μόνο στην Lady Gaga. Σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει κοινωνικά δίκτυα για άλλες διασημότητες, πηγαίνοντας έτσι τα φαν κλαμπ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Εξάλλου, γιατί να βασίζεσαι σε ένα site τρίτων, όπως το Facebook, όταν μπορείς να δημιουργήσεις ένα για τον εαυτό σου, σωστά;

Άμα είσαι Lady Gaga fan, συγνώμη, Little Monster, πήγαινε στο site, άφησε το email σου με τις ελπίδες ότι θα σου στείλουν πρόσκληση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: