Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Lenovo Είναι Ο Κορυφαίος Προμηθευτής Υπολογιστών

Lenovo IdeaPad U510 Ultrabook

Καλύτερη πορεία διαγράφει η Lenovo μετά από μια παρατεταμένη κρίση που ξεκίνησε το 2008. Το 2011 έγινε η 2η καλύτερη εταιρεία υπολογιστών και τώρα ήρθε μια άλλη “διάκριση” για τον Κινέζικο κολοσσό. Σύμφωνα με το AllThingsD, στη τελευταία αναφορά της Gartner και της IDC, η Lenovo έχει ξεπεράσει την HP στην προμήθεια υπολογιστών. Η Lenovo δεν το πέτυχε αυτό μέσω ραγδαίας ανάπτυξης αλλά οφείλεται στην συρρίκνωση του όγκου αποστολών που είδαν οι ανταγωνιστές της. Η Gartner είπε ότι χρόνο με τον χρόνο οι αποστολές της Lenovo μειώθηκαν κατά 0,6% που είναι όμως σε καλύτερη θέση από της HP (4,8%), της Dell (3,9%) και της Acer (35,2%). Αντίθετα, η IDC κάνει λόγο για συρρίκνωση 1,4% χρόνο με τον χρόνο και η HP 7,7%, η Dell 4,2% και η Acer πάλι υψηλά στο 32,6%. Οπότε στην Lenovo θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με την πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια καταφέρνοντας να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: