Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Lenovo Είναι Τώρα Η 2η Καλύτερη Εταιρία Υπολογιστών

Η Lenovo κατάφερε και κατέκτησε τη 2η θέση παγκοσμίως, ως η μεγαλύτερη εταιριών ηλεκτρονικών υπολογιστών, παίρνοντας τη θέση της Dell, σύμφωνα με τις πληροφορίες της International Data Corporation (IDC), ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος για έρευνες αγορών στην αγορά των υπολογιστών, και της τεχνολογίας γενικότερα.

Μετά από πέντε τρίμηνα, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία κατασκευής PC μεταξύ των κορυφαίων εταιριών του κόσμου, τα στοιχεία της IDC αναφέρουν ότι η Lenovo επίτευξε μερίδιο αγοράς ρεκόρ της τάξεως 13,7%, και να κατάφερε να πωλήσει περίπου 12,6 εκατομμύρια κομμάτια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lenovo, Yuanqing Yang, αναφέρει ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα της εταιρίας σε πωλήσεις Η/Υ.

Η Lenovo (联想集团 στα Κινέζικα) είναι μία Κινέζικη πολυεθνική εταιρία, που αναπτύσσει, κατασκευάζει και πουλάει σταθερούς και φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, workstations, διακομιστές, αποθηκευτικά μέσα, IT λογισμικά διαχείρισης, και άλλα σχετικά προϊόντα. Ιδρύθηκε στο Χονγκ Κονγκ (παραθαλάσσια περιοχή και σημαντικός λιμένας της Κίνας) το 1988, με προηγούμενο όνομα το Legend.
Το ταμείο της εταιρίας έχει US$21 δισεκατομμύρια. | Πηγή: Wikipedia

Πηγή: Lenovo

Μοιράσου το με τους φίλους σου: