Η LG Παρουσιάζει Την πρώτη 84ιντσών UD 3D Τηλεόραση

Η LG Electronics παρουσιάζει την πρώτη παγκοσμίως 84ιντσών Ultra Definition (UD) 3D τηλεόραση στην αγορά της Κορέας. Η UD 3D TV της LG είναι η απάντηση της εταιρείας στην συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για μεγαλύτερες, πιο εντυπωσιακές και πιο χρηστικές τηλεοράσεις. Η UD 3D TV εισάγει πλήθος νέων εφαρμογών με στόχο να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία και απλουστευμένη διαδραστικότητα.

«Η αγορά των τηλεοράσεων 4Κ είναι ακόμη σε πολύ πρόωρο στάδιο αλλά είναι εξαιρετικής σημασίας για την LG να διεκδικήσει ηγετικό ρόλο σε αυτό το χώρο», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και CEO της LG Home Entertainment Company. «Η UD 3D TV της LG εκπροσωπεί ένα εντελώς νέο επίπεδο εμπειρίας θέασης στο σπίτι, καθώς προσφέρει την πλέον προηγμένη διαθέσιμη τεχνολογία».

Η UD 3D TV της LG χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο, τέσσερις φορές την ανάλυση (3840×2160) από τα υφιστάμενα Full HD panels, κατά μεγάλο μέρος χάρη στην ανεπτυγμένη Triple XD Engine της LG. Το επιπλέον Resolution Upscaler Plus επιτρέπει στις εικόνες από εξωτερικές πηγές, όπως σκληρούς δίσκους και user-generated content websites να πραγματοποιούν render σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
Μεταφέροντας αυτήν τη συναρπαστική εμπειρία στην 3D ψυχαγωγία, η LG έχει εξοπλίσει την UD 3D TV με τη CINEMA 3D τεχνολογία της, ώστε να διασφαλίσει ότι αυτή η εντυπωσιακά μεγάλη τηλεόραση παρέχει την πληρέστερη δυνατή εμπειρία θέασης. Το 3D Depth Control επιτρέπει στους θεατές να ρυθμίζουν την «απόσταση» μεταξύ κοντινών και μακρινών on-screen αντικειμένων για μία προσαρμοσμένη στο χρήστη εμπειρία 3D. Έπειτα, η λειτουργία 3D Sound Zooming αναλύει τα on-screen αντικείμενα, ώστε να παραχθεί ήχος σύμφωνα με την τοποθεσία και την κίνηση.

Το πλέον καινούργιο Magic Remote της LG επιτρέπει στους χρήστες να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση και πλοήγηση στο Home Dashboard. Το LG Smart TV οικοσύστημα περιλαμβάνει περίπου 1.400 εφαρμογές και πρόσβαση σε μία συνεχώς αυξανόμενη κοινότητα από υπηρεσίες premium περιεχομένου, όπως το 3D World με μεγάλη ποικιλία ταινιών και παιχνιδιών. Ακόμη περισσότερο περιεχόμενο πολυμέσων μπορεί να γίνει προσβάσιμο από φορητές συσκευές, όπως laptops, κινητά τηλέφωνα, tablets και flash memory drives με τη χρήση του Smart Share Plus. Ο ενσωματωμένος μηχανισμός μετατροπής 2D σε 3D επεκτείνει τη διαθεσιμότητα 3D περιεχομένου, ενώ το Dual Play μεταφέρει το head-to-head game play σε πραγματικά νέο επίπεδο επιτρέποντας στους αντιπάλους να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικές εικόνες στην ίδια οθόνη. Με το Dual Play, το παιχνίδι σε split-screen γίνεται μέρος του παρελθόντος.

Η UD 3D TV της LG είναι εξοπλισμένη με 2.2 σύστημα ηχείων αποτελούμενο από δύο ηχεία 10W και δύο woofers 15W, τα οποία υποστηρίζουν τον ήχο, ώστε να δημιουργείται μία πλούσια ακουστική εμπειρία, η οποία συμπληρώνει τέλεια τη μοναδική εικόνα που παράγει η εντυπωσιακή εικόνα, δημιουργώντας μία εμπειρία θέασης για το σπίτι, η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την κινηματογραφική εμπειρία.

Με την UD 3D TV, η οποία θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας στην IFA 2012 σε λίγες ημέρες, η LG δείχνει των δρόμο των εξελίξεων αναπτύσσοντας και δημιουργώντας προϊόντα που κάνουν την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας μοναδική.

Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.