Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Mercedes-Benz Θα Ενσωματώσει Το Siri Σε Όλα Τα A-Class Αυτοκίνητα

Η Mercedes-Benz παρουσίασε τα σχέδια για την ενσωμάτωση του βοηθού Siri της Apple σε όλα τα οχήματα της σειράς A-Class, σύμφωνα με μια αναφορά από το PSFK.

Η ενσωμάτωση θα επιτρέψει στους οδηγούς να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές του iPhone τους χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Το χαρακτηριστικό αυτό καλείται “Drive Kit Plus” και θα λειτουργήσει σε συνδυασμό την εφαρμογή της Mercedes “Mercedes-Benz’ Digital DriveStyle” που θα μεταφέρει ότι δείχνει η οθόνη του iPhone στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τη συμβατότητα με δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Twitter και το Facebook, και οι οδηγοί θα είναι σε θέση να ακούνε μουσική, να αλλάζουν σταθμό στο ραδιόφωνο, να ενημερώνουν τη κατάστασή τους σε κοινωνικά δίκτυα και να στέλνουν μηνύματα κειμένου με τη χρήση φωνητικών εντολών. Σύμφωνα με την αναφορά, το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης της Garmin θα είναι επίσης συμβατό με τις εντολές του Siri.

Η Mercedes-Benz είναι η πρώτη κατασκευάστρια αυτοκινήτων που θα ενσωματώσει το Siri σε ένα όχημα, με αυτό το χαρακτηριστικό να φέρεται να κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012 τον επόμενο μήνα και η εγκατάσταση του σε όλα τα A-Class αυτοκίνητα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: