Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Αγόρασε Την R2 Studios

Xbox Surface

Η Microsoft έκανε μια ακόμη εξαγορά, αυτή τη φορά πρόκειται για μία μικρή εταιρία που τόσο η Google όσο και η Apple ενδιαφέρονταν, την R2 Studios, και μαζί με την αγορά της εταιρείας η Microsoft έχει επίσης αποκτήσει τις πατέντες της. Η R2 Studios ιδρύθηκε από τον Blake Krikorian το 2011, ο οποίος ήταν πίσω και από το Slingbox, και τώρα αυτός και η ομάδα του δουλεύουν στη Microsoft. Η εταιρία παρήγαγε περιεχόμενο για τηλεοράσεις, και με την αγορά η Microsoft θέλει από την ομάδα να αναπτύξει το λογισμικό τους για τη κονσόλα Xbox.

Φήμες θέλουν τη Microsoft να σχεδιάζει να αυξήσει τη σειρά Xbox με ένα σύστημα (set top box) το οποίο είναι σχεδιασμένο περισσότερο για διασκέδαση παρά για παιχνίδια και έτσι να επεκτείνουν και τις δυνατότητες ψυχαγωγίας και για τη κονσόλα Xbox. Όλα αυτά πιθανών να τα αναλάβει η R2 Studios.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: