Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Βάζει Τέλος Στις Συσκευές Zune, Συνεχίζει Σαν Λογισμικό Στα Windows Phone

Η Microsoft λάνσαρε για πρώτη φορά το πρώτο Zune MP3 player το 2006 σαν ανταγωνιστή του iPod της Apple. Παρόλο που μερικά από αυτά ήταν όμορφα και είχαν χαμηλότερη τιμή από τα iPod, δεν έκαναν πολλές πωλήσεις για να μπορεί η εταιρία να συνεχίσει να κυκλοφορεί καινούργια. Για αυτό χθες, η εταιρία έβαλε τέλος στη παραγωγή των συσκευών Zune, τα αφαίρεσε από την ιστοσελίδα τους, Zune.net, και αποφάσισε να κρατήσει το συγκεκριμένο όνομα για το λογισμικό Zune στο Windows Phone.

Τι θα γίνει με τους χρήστες Zune; Η Microsoft υποσχέθηκε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και φρόντισε να μην διακοπεί η υποστήριξή τους. Όσοι αγόρασαν πρόσφατα ένα Zune player δεν θα χάσουν την εγγύηση τους και όσοι σκοπεύουν να προμηθευτούν ένα σύντομα, θα μπορούν να το αγοράσουν, εφόσον υπάρχει στις αποθήκες.

Τα Zune εδώ και 5 χρόνια ζωής δεν είχαν καλό marketing, δεν προωθούνταν σε πολλές χώρες (όπως στην Ελλάδα) και δεν είχαν την υποστήριξη που χρειαζόντουσαν από τη Microsoft. Αυτοί οι τρεις λόγοι είναι σίγουρα οι σημαντικότεροι στην αποτυχία των συγκεκριμένων συσκευών. Εσάς σας άρεσαν;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: