Η Microsoft Βάζει Τέλος Στις Συσκευές Zune, Συνεχίζει Σαν Λογισμικό Στα Windows Phone

Η Microsoft λάνσαρε για πρώτη φορά το πρώτο Zune MP3 player το 2006 σαν ανταγωνιστή του iPod της Apple. Παρόλο που μερικά από αυτά ήταν όμορφα και είχαν χαμηλότερη τιμή από τα iPod, δεν έκαναν πολλές πωλήσεις για να μπορεί η εταιρία να συνεχίσει να κυκλοφορεί καινούργια. Για αυτό χθες, η εταιρία έβαλε τέλος στη παραγωγή των συσκευών Zune, τα αφαίρεσε από την ιστοσελίδα τους, Zune.net, και αποφάσισε να κρατήσει το συγκεκριμένο όνομα για το λογισμικό Zune στο Windows Phone.

Τι θα γίνει με τους χρήστες Zune; Η Microsoft υποσχέθηκε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και φρόντισε να μην διακοπεί η υποστήριξή τους. Όσοι αγόρασαν πρόσφατα ένα Zune player δεν θα χάσουν την εγγύηση τους και όσοι σκοπεύουν να προμηθευτούν ένα σύντομα, θα μπορούν να το αγοράσουν, εφόσον υπάρχει στις αποθήκες.

Τα Zune εδώ και 5 χρόνια ζωής δεν είχαν καλό marketing, δεν προωθούνταν σε πολλές χώρες (όπως στην Ελλάδα) και δεν είχαν την υποστήριξη που χρειαζόντουσαν από τη Microsoft. Αυτοί οι τρεις λόγοι είναι σίγουρα οι σημαντικότεροι στην αποτυχία των συγκεκριμένων συσκευών. Εσάς σας άρεσαν;

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.