Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Διεξάγει Εκδηλώσεις Για Τα Windows και Windows Phone 8, Το Surface Προ Των Πυλών

Τα λειτουργικά της Microsoft που θα λατρέψεις ή θα μισείς, δεν είναι άλλα από τα Windows 8 και Windows Phone 8, και για αυτά θα γίνουν δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα δηλώσουν και την αρχή των πωλήσεων των πρώτων συσκευών με αυτά.

Windows 8

Η Microsoft θα διεξάγει την εκδήλωση “Surface Reception” για τα Windows 8 και το tablet της, το Microsoft Surface, στις 25 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις φήμες, το Surface θα κυκλοφορήσει στις 26 του μηνός με τιμή που θα κυμαίνεται (και επίσημα) “από 300€ μέχρι και 700 με 800€”. Δυστυχώς δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στη χώρα μας, αλλά ελπίζουμε πολύ να γίνει, και φυσικά να έχει τιμή στα 299€!

Windows Phone 8

Μετά από μερικές ημέρες, στις 29 Οκτωβρίου η Microsoft θα διεξάγει και το δεύτερο event της, για το Windows Phone 8 αυτή τη φορά. Θα μάθουμε επιτέλους τα νέα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος, πότε θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις των Windows Phone 8 κινητών και μάλλον τις τιμές τους.

Σίγουρα εκείνες τις μέρες θα έχουμε να συζητήσουμε πολλά, και θα μάθουμε περισσότερα για το μέλλον της εταιρίας.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: