Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Δουλεύει Με Κατασκευάστριες Για Μικρότερα Windows Tablets

Microsoft Surface TC

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης για τα οικονομικά της Microsoft, ο CFO Peter Klein ανέφερε ότι η εταιρία δουλεύει μαζί με κατασκευάστριες εταιρίες για να φτιάξουν “μια νέα σουίτα μικρών συσκευών αφής τροφοδοτούμενων από τα Windows.” Ο Klein δεν ανέφερε ειδικά πως θα είναι, αλλά υποθέτουμε πως πρόκειται για 7-ιντσα tablets που τρέχουν το Windows Blue. Παλιότερα υπήρχαν αναφορές πως η εταιρία δουλεύει επάνω σε αυτό, όπως για παράδειγμα πως τα Blue υποστηρίζουν οθόνες με ανάλυση 1024 × 768-pixels, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε τίποτα επίσημα. Επιπλέον ο Klein σημείωσε πως αυτές οι μικρές συσκευές αφής θα έχουν “ανταγωνιστικές τιμές”, με τη κυκλοφορία τους να γίνεται στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: