Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Επιβεβαίωσε Ότι Το Windows Phone 7.8 Έρχεται Στις Αρχές Του 2013

Άμα σήμερα περίμενες συνεχώς πάνω από το τηλέφωνό σου ώστε να βγάλει το μήνυμα για την αναβάθμιση στα Windows Phone 7.8, τότε τσάμπα περίμενες, αφού η Microsoft επιβεβαίωσε ότι έρχεται στις αρχές του 2013.

Η Microsoft μας είχε ενημερώσει από τον Ιούνιο ότι το Windows Phone 7.8 έρχεται στα υπάρχοντα Windows Phone κινητά με 7.5 φέρνοντας τη νέα Αρχική οθόνη με τα τρία μεγέθη πλακιδίων με 20 χρώματα και τη νέα οθόνη κλειδώματος, αλλά και στα καινούργια που θα κυκλοφορήσουν τώρα με χαμηλή τιμή, αλλά σύμφωνα με μία λανθασμένη φήμη που έλεγε ότι κυκλοφορούσε στις 28/11 όλοι περιμέναμε να υποδεχτούμε το νέο λειτουργικό σήμερα, κάτι που δεν έγινε.

Το Windows Phone 7.8 πάντως δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει για όλες τις συσκευές με 7.5 εκεί έξω. Για παράδειγμα, η LG αποκάλυψε ότι το Optimus 7 δεν θα αναβαθμιστεί. Επίσης, μία ακόμα συσκευή που μάλλον δεν θα δει το 7.8 είναι το Venue Pro από την Dell.

Αναμφίβολα η Microsoft θα έχει ‘θαλασσώσει’ με αυτή την αναβάθμιση και ελπίζουμε να τη δούμε τελικά σε όλα τα κινητά. Η Microsoft λέει ότι θα έρθει “μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013” , κάτι που σημαίνει ότι θα έρθει είτε στις αρχές του Ιανουαρίου, είτε στα τέλη του Μαρτίου. Αναμονή ξανά…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: