Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Θα Υποστηρίζει Τα Windows Phone 7.8 και 8 Μέχρι Το 2014

Windows Phone 8 flagships

Η Microsoft έχει προγραμματίσει να σταματήσει την υποστήριξη του Windows 8 από τις αρχές του 2018, όμως τι γίνεται με τα κινητά; Η εταιρία αναφέρει στη σελίδα της για υποστήριξη ότι η υποστήριξη του Windows Phone 7.8 λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014, σε αντίθεση με το Windows Phone 8 που περιέργως λήγει μερικούς μήνες πριν, στις 8 Ιουνίου 2014. Η υποστήριξη και των δύο λειτουργικών πάντως πιθανόν να επεκταθεί με το λανσάρισμα μίας νέας ενημέρωσης. Για το 7.8 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μία τελευταία και μεγάλη, ενώ για το 8 πως θα κυκλοφορήσει το Windows Phone Blue μαζί με το Windows Blue των υπολογιστών φέτος ή στις αρχές του 2014.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: