Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Κυκλοφόρησε Άλλη Μία Ενημέρωση Στο Windows Phone 7.8, Τέρμα Τα Force Updates

Windows Phone 7.8 8862 Update

Φαίνεται ότι αυτή είναι η φορά που το Windows Phone 7.8 κυκλοφορεί και επίσημα. Όλα τα γνωστά πρόβληματα είναι λυμένα, και δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό το κοπλάκι, γνωστό και ως force update, για την ενημέρωση. Η έκδοση πλέον είναι η 8862 και λύνει το πρόβλημα με τα Live Tile – η ενημέρωση που είδαμε χθες ήταν για κάτι άλλο τελικά. Επίσημο changelog δεν έχει δημοσιευτεί για να δούμε ακριβώς τις αλλαγές στο λογισμικό. Οπότε το μόνο που σου μένει είναι ανοίξεις το Zune και να κάνεις το update χωρίς ταλαιπωρία. Να σημειώσω ότι όσοι έχουν custom ROM μπορούν κανονικά να κάνουν την ενημέρωση χωρίς να χάσουν τίποτα (δοκιμασμένο σε Dynamics 2.0 σε HTC 7 Trophy).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: