Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Παγώνει Την Ενημέρωση Στο Windows Phone 7.8

Windows Phone 7.8 Nokia Update

Η Nokia μας πληροφόρησε πρώτη ότι η ενημέρωση για το 7.8 είναι διαθέσιμη, και πρώτη ότι η ίδια για ένα προσωρινό διάστημα δεν θα διατίθεται. Η ενημέρωση πάγωσε προσωρινά επειδή υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα λογισμικού. Το πρόβλημα αυτό εντοπίζεται στα Live Tile του 7.8 στα οποία υπάρχει ένα πρόβλημα λογισμικού και για αυτό μερικά μένουν στατικά ή κάνουν επ΄ άπειρον φόρτωση μίας ιστοσελίδας με αποτέλεσμα να καταναλώνονται αρκετά δεδομένα, μπαταρία και να μην δουλεύουν σωστά. Προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα αλλά υπάρχει. Η Microsoft δουλεύει επάνω σε αυτό και μόλις τελειώσουν θα διαθέσουν και πάλι την ενημέρωση. Ελπίζουμε να μην χρειάζεται ο κόσμος να κάνει αυτό το κολπάκι για να αναβαθμιστεί.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: