Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Προσθέτει Τη Δυνατότητα Εγκατάστασης Εφαρμογών Από Τη Κάρτα microSD Στα Windows Phone 8

HTC WP8X hands-on

Η Microsoft μόλις πρόσθεσε ένα νέο και χρήσιμο χαρακτηριστικό στο Windows Phone Store που επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών από την κάρτα microSD, εάν η συσκευή έχει την υποδοχή. Αυτό είναι βολικό για όσους δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο στα τηλέφωνά τους.

Τώρα όταν πηγαίνεις στη σελίδα των εφαρμογών του Windows Phone Store στον Ιστό, θα βλέπεις μία επιλογή για να κατέβασμα και να εγκατάσταση της εφαρμογής χειροκίνητα. Όταν το πατάς η εφαρμογή θα κατεβαίνει στον υπολογιστή και μετά μπορείς να περάσεις το αρχείο XAP στη κάρτα μνήμης microSD του Windows Phone σου και να το εγκαταστήσεις από εκεί.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει μόνο την εγκατάσταση εφαρμογών από μια κάρτα SD στο κινητό, και όχι την εγκατάσταση της εφαρμογής στη κάρτα όπως γίνεται σε πολλές εφαρμογές του Android. Όσον αφορά τις συσκευές με Windows Phone 8 χωρίς υποδοχή κάρτας microSD, στέλνοντας το αρχείο XAP μέσω Bluetooth, δεν φαίνεται να λειτουργεί, αν και αυτό μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: