Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Motorola Αποκάλυψε Υπολογιστή Που Τρέχει Android

Η Motorola ανακοίνωσε ένα νέο υπολογιστή, τον Motorola HMC3260, με το λειτουργικό σύστημα της Google και οθόνη 18.5 ιντσών.

Ο Motorola HMC3260 μόλις ξεκίνησε τη κυκλοφορία του στην Κίνα και είναι εξοπλισμένος με 18.5 ιντσών LED οθόνη αφής, χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Freescale i.MX53 ARM Cortex A8 που είναι χρονισμένος στο 1GHz, υποστηρίζει μέχρι 1GB μνήμη RAM και 4GB NAND flash μνήμη.

Δυστυχώς ο Motorola HMC3260 τρέχει το Android 2.3 Gingerbread, και όχι τη τελευταία έκδοση του λειτουργικού (Android 4.1 Jelly Bean), αλλά το σύστημα είναι ικανό να υποστηρίξει ταινίες, να παίξει παιχνίδια, περιήγηση στο διαδίκτυο και να τρέξει τις εφαρμογές που υπάρχουν ήδη στο Android.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες εκτός από την Κίνα και σε ποια τιμή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: